Kappelhof | Schiedam

De Kappelhof  – SchiedamAfbeeldingen Funda Pagina 005

Dit is de kans om uw droomwoning te ontwerpen in een Rijksmonument aan het water. Vlakbij het historisch centrum van Schiedam staat de Kappelhof, een monument waar bijna tweehonderd jaar lang de Koninklijke distilleerderij Dirkzwager haar jenevers en likeuren produceerde.

Nu zijn in hetzelfde gebouw vier lofts beschikbaar. Hier kunt u samen met de architect en het bouwteam van Tetteroo de woning realiseren die u altijd heeft gewild. Ruimte is er genoeg. De lofts zijn beschikbaar vanaf 135 m2. De ligging aan het water is natuurlijk een enorme plus, net als de ‘oude sfeervolle buurman’, de molen De Palmboom.

Dit bijzondere stukje Schiedam is onderdeel van een heuse transformatie. De buurt krijgt een nog vriendelijker en toegankelijker karakter. Kleine, creatieve ondernemers openen er hun deuren. Meer en meer wordt de buurt een hotspot voor dagjesmensen en toeristen.

In de Kappelhof wordt op de begane grond een Gin Experience Centre ontwikkeld. De twee enorme bovenverdiepingen baden in het licht dat door de vele ramen naar binnen valt.

De vier lofts worden in casco staat verkocht. Benieuwd geworden of dit voor u de plek is om uw droomwoning te realiseren?
Neem dan contact op met onze afdeling Kopersbegeleiding. U kunt bellen met 070 – 3209 212 en u kunt mailen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afbeeldingen Funda Pagina 001

 Afbeeldingen Funda Pagina 002

Afbeeldingen Funda Pagina 003

Afbeeldingen Funda Pagina 004

Afbeeldingen Funda Pagina 005