67 woningen De Linden | RijswijkBuiten

 De Linden

Na het succes van Sion en de eerste plannen in het deelgebied Parkrijk, gelegen aan het Wilhelminapark, presenteren wij u graag een nieuw project: De Linden. Een prachtig project met een diversiteit aan verschillende woningtypes. We kunnen hier met recht spreken van een gevarieerd woningbouwprogramma, waarbij bijna iedere woning een eigen parkeerplaats heeft.

 

 

 

Alles binnen handbereik
RijswijkBuiten is niet alleen omgeven door groen, maar bevindt zich ook nog eens op RijswijkBuiten is niet alleen omgeven door groen, maar bevindt zich ook nog eens op nabije afstand van het centrum van Rijswijk met al haar voorzieningen. Ook Delft, met haar historische binnenstad en gezellige pleinen, ligt om de hoek. Natuurlijk zijn er ook voorzieningen in uw eigen wijk. In de plannen is rekening gehouden met primaire zorg voorzieningen, zoals een huisarts en een brede school met kinderopvang, maar ook met openbaar vervoer en een supermarkt.

Het Project de Linden
Het project bestaat uit drie gebouwen;
• de Koningslinde
• de Zilverlinde
• de Witte Linde

De KoningslindeKoningslinde
De Koningslinde troont als een ware koning boven de deelprojecten van De Linden uit. Deze prachtige markante woontoren heeft 12 lagen en kent alleen maar 4-kamer appartementen.
Iedere woonlaag heeft appartementen variërend in grootte van 116 m2 tot maar liefst 133 m2 met een riante buitenruimte. Kortom de keuze is aan u!

Het deelproject Koningslinde omvat de realisatie van 30 appartementen gelegen langs de Prinses Beatrixlaan te Rijswijk.
De gevels, de daken en de vloeren gelegenboven buitengebied worden geïsoleerd. De gevelkozijnen worden voorzien van isolerend glas. De dikte van de beglazingen is volgensde voorschriften van de fabrikant en de berekeningen van de bouwfysisch adviseur. In combinatie met de warmtepomp en balansventilatie, voldoen de appartementen aan de wettelijke eis met betrekking tot duurzaam bouwen.

 

Zilverlinde

De Zilverlinde
Naast de prachtige toren van de Koningslinde staat de Zilverlinde. Dit prachtige kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 20 appartementen
De appartementen bieden allen een zee van ruimte. Het “kleinste” appartement kent een woonoppervlakte van maar liefst 126 m2. Wilt u nog groter? Dat kan!
De appartementen variëren in grootte van 126 m2 tot zelfs 141 m2! Het aantal slaapkamers? Standaard zijn dit er in de Zilverlinde 3! Genoeg mogelijkheden dus voor een aparte werk- of logeerkamer. Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buitenruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Optimaal genieten dus. 

Daarnaast vindt u in alle appartementen prachtige grote raampartijen terug van verschillend formaat, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten.

 

De Witte Linde WitteLinde
Naast de toren van de Koningslinde en de Zilverlinde staat de Witte Linde. Dit naast de toren van de Koningslinde en de Zilverlinde staat de Witte Linde. Dit kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 17 appartementen. De appartementen bieden allen een zee van ruimte. Het “kleinste” appartement kent een woonoppervlakte van maar liefst 122 m2. Wilt u nog groter? Dat kan! De appartementen variëren in grootte van 122 m2 tot zelfs 143 m2! Net zoals bij de Zilverlinde is het standaard aantal slaapkamers 3! Genoeg mogelijkheden dus voor een aparte werk- of logeer kamer.Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buiten ruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Optimaal genieten dus. Daarnaast vindt u in all eappartementen grote raampartijen terug van verschillend formaat, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten.

 

 

Veel plezier met het maken van uw keuze!

 

Meer informatie vindt u hier.

U kunt ook Van Daal Makelaardij of Hoogenraad Makelaars benaderen voor meer informatie over ons duurzame project. Onze Kopersbegeleiding staat uiteraard ook voor u klaar.