Zeestraat | Den Haag

Mesdagapp

De Mesdag Stadsappartementen bestaan uit een vijftal luxe appartementen met een woonoppervlakte tussen de 100 m² en 307 m², verdeeld over vijf woonlagen. Er zijn vier appartementen verdeeld over de begane grond tot en met de derde verdieping. Deze hebben een breedte van 9 of 12 meter. Alle appartementen hebben een lengte van 25 meter. Deze appartementen bevatten elk een ronde raampartij aan de voorzijde. Op de bovenste verdieping bevindt zich het penthouse met aan drie zijden een dakterras. 

 

 

Lees meer

67 woningen De Linden | RijswijkBuiten

 De Linden

Na het succes van Sion en de eerste plannen in het deelgebied Parkrijk, gelegen aan het Wilhelminapark, presenteren wij u graag een nieuw project: De Linden. Een prachtig project met een diversiteit aan verschillende woningtypes. We kunnen hier met recht spreken van een gevarieerd woningbouwprogramma, waarbij bijna iedere woning een eigen parkeerplaats heeft.

Lees meer

50 luxe woningen Gasloos L'Entree | Alphen aan den Rijn

 Blok32 Alphen

In het gebouw komen maar liefst acht verschillende appartemententypen voor: de typen A tot en met H. Iedere verdieping herbergt zes of zeven appartementen, in grootte variërend van 99 m2 tot 174 m2. De twee penthouses op de topverdieping, de zevende, hebben een royale woonoppervlakte van 190 m2 en 192 m2. Elk appartement heeft een heerlijk ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen en een royale buitenruimte. Nog een pluspunt: een keuken met diverse inbouwapparatuur, een ingerichte badkamer en toiletruimte zijn bij de koopsom van het appartement inbegrepen.

Lees meer