Kappelhof | Schiedam

De Kappelhof  – SchiedamKappelhof

Het voormalige terrein van de koninklijke distilleerderij Dirkzwager wordt de komende jaren getransformeerd tot een aantrekkelijke gevarieerde buurt. Wonen, recreëren en creatief ondernemen gaan samen op een unieke historische plek dichtbij het centrum van Schiedam.

Lees meer

281 luxe vakantievilla’s Veerse Kreek

VeerseKreek3

Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. realiseert in Wolphaartsdijk 281 luxe vakantievilla’s, geïnspireerd op oude vissersdorpen.
Fantastisch gelegen aan de zuidkant van het Veerse Meer, nabij de jachthaven van het authentieke dorpje Wolphaartsdijk.

Lees meer

67 woningen De Linden | RijswijkBuiten

 De Linden

Na het succes van Sion en de eerste plannen in het deelgebied Parkrijk, gelegen aan het Wilhelminapark, presenteren wij u graag een nieuw project: De Linden. Een prachtig project met een diversiteit aan verschillende woningtypes. We kunnen hier met recht spreken van een gevarieerd woningbouwprogramma, waarbij bijna iedere woning een eigen parkeerplaats heeft.

Lees meer

50 luxe woningen Gasloos L'Entree | Alphen aan den Rijn

 Blok32 Alphen

In het gebouw komen maar liefst acht verschillende appartemententypen voor: de typen A tot en met H. Iedere verdieping herbergt zes of zeven appartementen, in grootte variërend van 99 m2 tot 174 m2. De twee penthouses op de topverdieping, de zevende, hebben een royale woonoppervlakte van 190 m2 en 192 m2. Elk appartement heeft een heerlijk ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen en een royale buitenruimte. Nog een pluspunt: een keuken met diverse inbouwapparatuur, een ingerichte badkamer en toiletruimte zijn bij de koopsom van het appartement inbegrepen.

Lees meer