Vacature Afdeling Calculatie en Ontwikkeling

 Functie

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, bouwaanvraag tot en met de verkoop van woningbouwprojecten.
Tijdens de verschillende fases begeleid, controleer en bewaak je de bouwkundige en technische uitvoering van de projecten.
In de ontwikkelingsfase verricht je haalbaarheidsstudies met betrekking tot mogelijk nieuwe projecten en onderhoud je het contact met externe adviseurs en betrokken overheidsinstanties. Je coördineert het uitwerken van schetsontwerp tot en met de aanvraag omgevingsvergunning.
Voor de verkoop coördineer je de opmaak van de verkoopbrochure en diverse reclame uitingen voor de verkoop van het project en onderhoud je het contact met de verkopend makelaar. Verder maak je calculaties, verkooptekeningen en vraag je offertes aan voor onderaannemers en leveranciers.
Als de omgevingsvergunning is aangevraagd gaat het over naar de uitvoeringsfase en draag je het project over naar de projectleider en werkvoorbereiding.

Functie eisen
- Een MBO of HBO diploma richting bouwkunde
- Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie of als ervaren werkvoorbereider of calculator toe aan een volgende stap
- Flexibele instelling
- Accuraat
- Teamplayer
- Stressbestendig
- Organisatorisch vermogen
- Ervaring met Autocad is een pre

Het bedrijf

Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. houdt zich bezig met nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, utiliteitssector en in de gezondheidszorg.
We zijn een middelgroot bouwbedrijf dat de informele sfeer uitademt van een familiebedrijf.
We hebben een vaste groep van circa 50 medewerkers in dienst. Van persoon tot persoon hebben zij verstand van hun vak.

De gemiddelde jaren van de dienstverbanden van ons personeel bewijzen dat Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. een prettige werkgever is.

Aanbod

Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Daarnaast kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Solliciteer nu als je interesse hebt in deze vacature. Je kunt je CV en motivatiebrief sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld