Op dit moment zijn wij opzoek naar: VGM-functionaris

Dit wordt je job;

Je hebt als VGM-functionaris een belangrijke rol binnen onze organisatie en brede verantwoordelijkheid. Je denkt tijdens de voorbereiding en uitvoering van onze projecten mee over de veiligheidsrisico’s en adviseert over beheersmaatregelen. Je weet collega’s en projectteams niet alleen te motiveren en uit te dagen tot pro-actief veiligheidsgedrag maar je bereikt dat ook. Je vind het leuk met menselijk gedrag bezig te zijn en mensen te binden. Daarnaast onderzoek je bronoorzaken van incidenten en formuleert verbetervoorstellen. Je bent met regelmaat aanwezig op onze projecten en ondersteunt het projectteam over veiligheids-vraagstukken die spelen. Je gaat makkelijk het gesprek aan met mensen en bewaakt dat de organisatie in overeenstemming met ons VCA-managementsysteem werkt. Op basis van je kennis, ervaring en enthousiasme geef je (on)gevraagd advies aan de directie, het MT, Projectleiding en Uitvoering.

Je weet wat de laatste stand van zaken is binnen relevante wet- en regelgeving en volgt de ontwikkelingen in het vak, daarnaast ben je in staat om de visie en beleidsplannen te vertalen in operationele actieplannen. Dit alles doe je met kennis van zaken, oog voor de verschillende belangen en veel enthousiasme. In deze uitdagende functie val je rechtstreeks onder de directie.

Functie:

VGM-functionaris

Opleidingsniveau:

HBO / WO

Locatie:

 Den Haag, Zuid Holland

Welkom bij Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling

Een huis bouwen of renoveren dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet, bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval al meer dan 90 jaar. Bij Tetteroo draait alles om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 50 medewerkers geven ons een nationaal bereik en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Zeeland tot Noord-Holland, vooral aan de westelijke kant van ons land. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Vanuit het kantoor in Den Haag ga je aan de slag. Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. Wij werken veel samen met collega’s uit het bouwteam. Het is belangrijk dat je in teamverband kan werken, kennis en ervaring deelt en goed de stip op de horizon kan verwoorden.

Functie-eisen. Wat breng je mee?

 • Je kan mensen motiveren, binden en enthousiasmeren om te werken aan een gezamenlijke
 • veiligheidscultuur op hoog niveau.
 • Je bent gedreven in je vakgebied en bereid verder te leren.
 • Je spreek mensen makkelijk aan ongeacht functie en status.
 • Je wil actief een bijdrage leveren aan de doelen op managementniveau
 • Je werkt graag samen en door je gedrevenheid val je op.
 • Je bent woonachtig in ons werkgebied en bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
 • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de bouw
 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis en ervaring als veiligheidskundige (MVK, HVK, Integrale Veiligheid)
 • Hands on mentaliteit
 • Een rijbewijs B

Is deze functie op je lijf geschreven?

Mail je cv en motivatieVragen? Bel ons gerust!