Disclaimer

Dit e-mail bericht is slechts bestemd voor de (rechts)persoon aan wie het is gericht en kan informatie bevatten die persoonlijk of vertrouwelijk is en niet openbaar mag worden gemaakt krachtens wet- of regelgeving of overeenkomst. Indien een ander dan geadresseerde dit e-mail bericht ontvangt of anderszins in handen krijgt is hij niet gerechtigd tot kennisneming, verspreiding, openbaar maken of vermenigvuldigen daarvan. Hij wordt verzocht onmiddellijk Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. telefonisch (telefoon: 070 3209212) op de hoogte te stellen en het e-mail bericht te vernietigen. Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Dit e-mail bericht brengt geen enkele contractuele gebondenheid voor Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. tot stand.

 

The information contained in this e-mail communication is solely intended for the person/legal person to whom it is/has been sent, and as it may contain information of a personal or confidential nature, it may not be made public by virtue of law, regulations of agreement. If someone other than the intended recipient should receive or come into possession of this e-mail communication, he/she will not be entitled to read, disseminate, disclose or duplicate it. If you are not the intended recipient, you are requested to inform Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. of this by telephone (phone number: +31 70 3209212) immediately, and to destroy the original e-mail communication. Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. shall not be liable for the correct and complete transmission of the contents of a transmitted e-mail, or for any delay in its receipt. This e-mail message does not create any contractual obligations for Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V..

Werken Bij Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V.

Welkom bij de leukste en innovatiefste bouw- en projectontwikkelaar van Nederland!

Wij zijn Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V.. Super ambitieus en wij bouwen al meer dan 90 jaar vanuit Den Haag aan nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, utiliteitssector en waardevolle projecten in de gezondheidszorg. Wij zijn ontzettend sterk in de uitvoering en voorbereiding van transformatie- en herontwikkelingsprojecten. Onze prijskwaliteitsverhouding én onze 56 vakkundige medewerkers hebben ervoor gezorgd dat we tot nu toe meer dan 500 toonaangevende projecten op onze naam hebben staan, en dat maakt ons trots!

Kwaliteit & tevreden klanten
Dat zijn twee belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Daarom investeren wij voortdurend in mensen, materialen en innovaties, zodat wij de beste in ons vakgebied kunnen blijven. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten onwijs belangrijk.
Écht gelukkig zijn wij pas als onze klanten bij oplevering helemaal tevreden zijn over het totale eindresultaat!

Team & het beste resultaat
Samen de schouders eronder, op elkaar kunnen rekenen en gáán voor het beste resultaat. Zo werken wij graag.
Onze medewerkers bewijzen dat we prachtige resultaten kunnen bereiken. Dat voedt onze passie en ambitie, elke dag opnieuw. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft en dat je het maximale uit je medewerkers haalt als ze op de juiste plek zitten, daar doen wij dan ook graag ons best voor.

In beweging
Wij groeien, en dat is goed nieuws! Lijkt het je al wat? Ja? Mooi. Wij zijn regelmatig op zoek naar goede en eigenzinnige mensen die goed met hun handen én hoofd kunnen werken. Mocht jouw baan hieronder er niet bij staan maar wil je wel graag bij ons Team horen, stuur dan een open sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

- (senior) werkvoorbereiders

- Projectontwikkelaars

- Calculator.

- VGM-functionaris

- Kopersbegeleider

 

Contactgegevens

Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V.

Oude Middenweg 31-53, 2491 AC Den Haag
Postbus 44, 2260 AA Leidschendam

070-3209212
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving:

Vanaf de rijksweg A4 afslag Leidschendam gaat u bij de verkeerslichten linksaf op de Zoetermeerse Rijweg. Bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf op de Oude Middenweg. Hierna gaat u naar links bij de eerst volgende mogelijkheid, hier is een aparte rijbaan voor. Dit is voor de spoorwegovergang. Op het parkeerterrein gaat u naar links en direct naar rechts. U ziet een slagboom met twee palen waarvan u de middelste moet hebben. (Tip: passeer het talud aan de linkerkant). Hierna kunt u aanbellen bij de tweede paal, wij zullen de slagboom openen. Rij vervolgens richting het einde van het gebouw. Hier kunt u linksaf de parkeergarage in, dit hek opent automatisch. Vanuit de parkeergarage kunt u aan de voorzijde via de trap naar boven of in het midden via de lift naar de 1e  etage. Aanbellen kan via het touchpad bij de desbetreffende deur. Komt u via de voordeur dan kunt de gang rechtdoor en voor de trap naar links, langs de liften en dan rechtsaf voor de receptie. Vanuit de lift kunt u links van de trap naar de receptie.

Home

Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V.


Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. bouwt al meer dan 90 jaar aan nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, utiliteitssector en waardevolle projecten in de gezondheidszorg. Naast nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn wij ontzettend sterk in de uitvoering en voorbereiding van transformatie- en herontwikkelingsprojecten.

Doordat wij enorm veel waarde hechten aan gekwalificeerd en vakkundig personeel is onze expertise breed inzetbaar in de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie en gezondheidszorg. Andere gebouwen zoals scholen en overheidsgebouwen behoren tot onze uitgebreide portefeuille.

U treft, verspreid door Nederland, meer dan vijfhonderd toonaangevende projecten aan die op naam van Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. staan. Wij kunnen met trots zeggen dat veel gemeenten, landelijk bekende organisaties en instellingen tot onze vaste klanten behoren.

Dit schept vertrouwen!

 

 

Meer artikelen...