De Waterlelie | Waddinxveen

In het oosten van de woonbuurt Parkzoom, aan de Leonard Springerstraat, ligt het project De Waterlelie. Waterlelie1Een heerlijke woonplek aan de rand van de wijk, aan het water en vlakbij het karakteristieke polderlandschap. Toch bevindt u zich op maar een paar minuten fietsen van het gezellige nieuwe winkelcentrum van Waddinxveen. De twintig woningen van De Waterlelie zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de groene Parklaan en op loopafstand van zowel de basisschool en het kinderdagverblijf als het NS-Station Triangel, welke op korte termijn gerealiseerd gaan worden.

20 duurzame woningen in het project De Waterlelie

De twintig woningen van het project De Waterlelie zijn op te delen in zestien twee-onder-eenkapwoningen en vier ruime eengezinswoningen. Stuk voor stuk mooi afgewerkte woningen met eersteklas materialen zoals baksteen, stalen lateien, zinken dakgoten, keramische dakpannen en hardhouten buitenkozijnen. De woningen zijn robuust en romantisch tegelijk. De gevels zijn opgetrokken uit donkere bakstenen. De witte kozijnen, dakoverstekken en de luifel en de grijstinten voor de voordeuren en de afwerking van de gevel zorgen voor een mooi en spannend contrast. De tuitgevel, de stijlvolle dakkapel en de roedeverdeling in de ramen geven een vleugje romantiek. De woningen zijn nog eens duurzaam ook, want elk huis voorziet voor een deel in zijn eigen energie door middel van de zonnepanelen op het dak.

Een woning naar uw wensen

Binnen project De Waterlelie zijn vier woningtypen te onderscheiden: twee typen tweeonder-een-kapwoningen en twee typen rijwoningen. De rijwoningen liggen op de kopse kant van de tweekappers. Met woonoppervlakten die uiteen lopen van zo’n 155 en 172 m2 voor de rijwoningen tot maar liefst 187 m2 voor de twee-onder-een-kapwoningen zijn de woningen in de basis dus al royaal. Wilt u meer ruimte of een andere indeling? Dan kunt u kiezen uit diverse uitbreidings- en indelingsopties.