Specificaties
Type Woning: Appartementen
Bouwfase
Bouwfase: Gerealiseerd

Comfortabel wonen in Alphen aan den Rijn

In het centrum van Alphen aan den Rijn, aan de rand van Kerk en Zanen en nabij het station, ligt appartementengebouw Le Coupé. Een schitterend vormgegeven, modern gebouw van zeven woonlagen en een halfverdiepte stallingsgarage waar de privé-parkeerplaatsen en de bergingen zich bevinden. De 49 drie- en vierkamerappartementen beschikken over al het comfort dat u van een nieuwbouwwoning mag verwachten. De blikvanger van ieder appartement is een heerlijk zonnig, woningbreed terras. De grote raampartij aan de terraszijde maakt de ruime woonkamer heerlijk licht. Elk appartement wordt standaard voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk.

Uw eigen parkeerplaats en berging
U komt binnen op de begane grond waar u in de ruime hal kunt besluiten met de lift of met de trap naar uw appartement te gaan. Onder het gebouw is een half verdiepte stallingsgarage waar voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en berging is. Met de auto rijdt u via een hellingbaan deze garage in.

Appartementen in diverse soorten en maten
Het project Le Coupé omvat 49 drie- en vierkamerappartementen in verschillende typen, verdeeld over zeven woonlagen. Op iedere laag vindt u zeven appartementen. Elk appartement wordt standaard uitgevoerd met keuken, sanitair en tegelwerk. Bovendien beschikken ze allemaal over ruime balkons, georiënteerd op het zonnige zuidwesten en met uitzicht over de gevarieerde woonwijk Kerk en Zanen. Bij het ontwerp van Le Coupé is uiteraard aandacht besteed aan duurzaamheid: op het dak worden zonnepanelen aangebracht.