Specificaties
Type Woning: Appartementen
Aantal kamers: Drie- en vierkamerappartementen
Bouwfase
Bouwfase: Gerealiseerd

L'Arrivée | Alphen aan den Rijn

Aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn, in de woonwijk Kerk en Zanen en nabij het station, wordt een prachtig nieuw project gerealiseerd, project L’ Arrivée. Twee schitterend vormgegeven, moderne gebouwen van zeven woonlagen met in ieder gebouw 49 drie- en vierkamerappartementen. De appartementen zijn gelegen boven de halfverdiepte stallingsgarage waar de privé-parkeerplaatsen en de bergingen zich bevinden. De appartementen beschikken over al het comfort dat u van een nieuwbouwappartement mag verwachten. Elk appartement wordt standaard voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk. De blikvanger van ieder appartement is het heerlijk zonnige, woningbrede balkon, welke door de grote raampartij aan de ruime woonkamer wordt verbonden.

L’ Arrivée fase 2 is een modern en stijlvol vormgegeven gebouw tussen de Aziëlaan en het centrum van Alphen aan den Rijn. Wat meteen in het oog springt, is de gevel die is voorzien van gemêleerde witte steenstrips en gevelbeplating met een schitterende houtstructuur in warme kleuren. De ruime, zonnige balkons aan de voorzijde en de galerij aan de achterzijde liggen als een sierlijke lichte kraag om het gebouw heen en brengen de architectuur in perfecte balans. Per woningtype verschillen de balkons qua vormgeving en oppervlakte. Laat u rondleiden in appartementengebouw L’ Arrivée fase 2.

U komt binnen op de begane grond waar u in de ruime hal kunt besluiten met de lift of met de trap naar uw appartement te gaan. Onder het gebouw is een half verdiepte stallingsgarage waar voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en berging is. Met de auto rijdt u via een hellingbaan deze garage in.