Endeldijk | Honselersdijk

De appartementen staan op een unieke centrale locatie in het Westland met een belangrijke historische geschiedenis. Het Huis Honselaarsdijk en de bloemenveiling zijn al van oudsher aanwezig. De appartementen bieden een woonomgeving in het centrum van het dorp. Met uiteraard de voorzieningen, gezelligheid en levendigheid die daarbij hoort.

De appartementen aan de Endeldijk bevinden zich midden in het dorp Honselersdijk, direct grenzend aan de winkelstraat. Aan de andere zijde van de winkelstraat bevind zich het voormalige jachtslot Huis Honselaarsdijk, welk het historische middelpunt vormt van de locatie. Sinds de jaren ‘70 is het slot gerenoveerd en is de tuin in originele sfeer terug gebracht.

Het project bestaat uit 6 sfeervolle driekamerappartementen met elk een gezellig hoekterras. De indeling van de appartementen is gunstig. Zo is er een woonkamer met open keuken waar u kunt genieten van veel lichtinval door de grote raampartijen. Ieder appartement heeft 2 royale slaapkamers en is voorzien van een moderne badkamer, een separaat toilet en een inpandige berging met de wasmachine aansluiting en de opstelplaats van de warmtepomp. Van alle gemakken voorzien dus!