De Linden Fase 01 | Rijswijk

Specificaties

Type Woning: Appartementen

Bouwfase

In uitvoering

In de periode van 2013 tot en met 2023 krijgt Rijswijk er een prachtige nieuwe woonwijk bij: RijswijkBuiten. In een aantrekkelijk decor van groen en water komen er in totaal 3500 nieuwe, duurzame woningen bij. Na het grote succes van de projecten in Sion in RijswijkBuiten is inmiddels ook gestart met de bouw van de woningen in Parkrijk. In dit deelgebied komt er een prachtig nieuw en zeer gevarieerd woonprogramma van eengezinswoningen en appartementen bij. Parkrijk wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad.

Na het succes van Sion en de eerste plannen in het deelgebied Parkrijk, gelegen aan het Wilhelminapark, presenteren wij u graag een nieuw project: De Linden.
Een prachtig project met een diversiteit aan verschillende woningtypes. We kunnen hier met recht spreken van een gevarieerd woningbouwprogramma, waarbij bijna iedere woning een eigen parkeerplaats heeft.

Ruime, luxe appartementen in drie gebouwen. De Koningslinde, Zilverlinde en de Wittelinde.

Wat maakt De Linden zo bijzonder? Dat is simpel; de combinatie van de sprekende architectuur en natuurlijk de grote diversiteit. De keuze is aan u.

De Koningslinde
De Koningslinde troont als een ware koning boven de deelprojecten van De Linden uit. Deze prachtige markante woontoren heeft 12 lagen en kent alleen maar 4-kamer appartementen.
Iedere woonlaag heeft appartementen variërend in grootte van 116 m2 tot maar liefst 133 m2 met een riante buitenruimte.

De Zilverlinde
Naast de prachtige toren van de Koningslinde staat de Zilverlinde. Dit prachtige kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 20 appartementen.
De appartementen bieden allen een zee van ruimte. Het “kleinste” appartement kent een woonoppervlakte van maar liefst 122 m2. Wilt u nog groter? Dat kan! De appartementen variëren in grootte van 122 m2 tot zelfs 143 m2! Het aantal slaapkamers? Standaard zijn dit er in de Zilverlinde 3! Genoeg mogelijkheden dus voor een aparte werk- of logeerkamer.

Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buitenruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Optimaal genieten dus. Daarnaast vindt u in alle appartementen prachtige grote raampartijen terug van verschillend formaat, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten.

De Wittelinde
Naast de toren van de Koningslinde en de Zilverlinde staat de Witte Linde. Dit kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 17 appartementen. De appartementen bieden allen een zee van ruimte. Het “kleinste” appartement kent een woonoppervlakte van maar liefst 122 m2. Wilt u nog groter? Dat kan! De appartementen variëren in grootte van 122 m2 tot zelfs 143 m2! Het aantal slaapkamers? Standaard zijn dit er in de Witte Linde 3! Genoeg mogelijkheden dus voor een aparte werk- of logeerkamer.

Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buitenruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Optimaal genieten dus. Daarnaast vindt u in alle appartementen grote raampartijen terug van verschillend formaat, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten.

Naar de projectenwebsite