14 woningen 'De Klimroos' Traingel te Waddinxveen

14 herenhuizen in De Klimroos

De 14 herenhuizen in De Klimroos zijn mooie, ruime woningen met een robuust karakter en tegelijkertijd een romantische uitstraling. De breedte van de herenhuizen, 5,40 meter of 5,70 meter, geeft het huis ‘body’ en de gevels zijn opgetrokken in stoere baksteen in oranje-, geel- en auberginetinten. De zuiver witte kozijnen, de witte luifel boven de voordeur en het witte dakoverstek steken hier mooi bij af. De raampartijen met roedeverdeling en de klassieke tuitgevel brengen het vleugje romantiek in deze architectuur.

Specificaties
Type Woning: Woningen
Oppervlakte: 147 m2 tot 169 m2
Bouwfase
Bouwfase: Bouw gestart
Makelaar/s
De Pater Makelaardij
Zomer en winter groen
De herenhuizen in De Klimroos hebben hun naam te danken aan de sierlijke plant die vanaf de zomer maandenlang de kopgevels van de twee woonblokken opfleurt. De voortuin van uw huis oogt vriendelijk met een beukhaag. De woningen hebben een fijne, zonnige achtertuin op het zuidwesten van bijna 55 m2 of meer. De grens van uw tuin en die van uw buren is gemarkeerd met een stijlvol groenblijvende hedera op hekwerk.
Instapklaar wonen
Binnen project De Klimroos zijn vier woningtypen te onderscheiden. De woningen hebben een woonoppervlakte van zo’n 147 m2 tot maar liefst 169 m2. De herenhuizen zijn compleet: ze zijn standaard voorzien van een mooie keuken met diverse inbouwapparatuur, kwaliteitssanitair van Villeroy & Boch en neutraal wit tegelwerk. Wilt u iets anders? In de keuken- en/of sanitairshowroom kunt u de keuken en/of badkamer aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Ook met de verschillende uitbreidings- en indelingsopties maakt u uw huis perfect passend bij uw leefstijl en gezinssituatie. Wilt u liever een schuifpui naar de tuin? Een uitbouw op de begane grond of een dakkapel aan de achtergevel? Het kan allemaal!