Vertrouwd en vernieuwend in woningbouwprojecten

Partner voor vastgoedbeleggers en kopers

Wij creëren woonplekken met waarde. Wat die waarde is, dat bepalen we samen met ú. Het kan het onbetaalbare gevoel van een fijne thuis zijn, of een investering die zich op termijn uitbetaalt. Die persoonlijke aanpak maakt Tetteroo zo’n prettige partner en werkgever.

Nieuwbouw en renovatie van woningen
Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen woningen en recreatiewoningen. Onze projecten variëren van 50 tot 500 woningen, voornamelijk in de Randstad. We zijn sterk in nieuwbouw, renovatie en (her)ontwikkeling van bestaande gebouwen. Met bijna honderd jaar ervaring in de bouw zien én onze drive om haalbare plannen te maken, grijpen we kansen op elke locatie.

Vakmanschap in woningbouwprojecten
Het voormalige familiebedrijf zit in ons DNA, met een hecht, gedreven team van vakmensen die van aanpakken weten in woningbouwprojecten. Tegelijk hebben we een tomeloze vernieuwingsdrang. Wij willen beter, sneller en duurzamer bouwen dan de sector laat zien. En dat doen we ook! Zo onderscheiden we ons met prefab, modulair bouwen en houtskeletbouw, allemaal in handen van Tetteroo en onze vaste partners geproduceerd.

Werken in woningbouw
Wij zijn een hecht team van ongeveer 60 collega’s. We werken met plezier samen aan woningbouwprojecten waarmee we de verwachtingen van onze klanten waarmaken, en liever nog: overtreffen. Zoek je een baan als projectontwikkelaar, wil je werken in de bouw of in de verkoop van woningen?

Voor beleggers in woningen en kopers

Dienstverlenend van investering tot en met verkoop

Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. werkt samen met vastgoedbeleggers aan uiteenlopende woningbouwprojecten. Dankzij onze verkooptak en ons uitgebreide netwerk in de markt weten we precies welke wensen kopers hebben. Daar spelen we bij de ontwikkeling van elk project op in. Tegelijk bieden we u als investeerder of koper alle ruimte om uw eigen signatuur aan het project of de woning te geven.

Woning kopen
Onderdeel van onze aanpak is de kopersbegeleiding. Na ondertekening van het koopcontract creëren we samen met de koper een huis, appartement of recreatiewoning die past als een jas. Wij denken met u mee én vooruit, we ontzorgen en zijn de schakel tussen u en alle uitvoerende partijen. Zo zorgen we voor een soepel bouwproces en tevreden klanten.

Milieuvriendelijk bouwen

Duurzaam bouwen, slim bouwen

Duurzaam bouwen is slim bouwen. Wij gaan voor woningen met een lange levensduur en bouwdelen en materialen die duurzaam geproduceerd zijn en hergebruikt kunnen worden. We zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om milieuvriendelijker te ontwikkelen en te bouwen. Onze kennis en ervaring op dit vlak delen we graag.

Houtbouw
We zijn enthousiast over houtskeletbouw. Houten woningen hebben veel minder impact op het milieu dan staal en beton doordat hout tijdens de groei CO2 opslaat. Bovendien brengt houtbouw veel minder hinder en overlast op de bouwplaats met zich mee door het te prefabriceren in de werkplaats. Wij passen zelfs houtskeletbouw toe in enkele projecten in de gestapelde bouw. Uiteraard staan we ook open voor andere bouwmethodieken.

Hoe het allemaal begon

Historie

1922

Oprichting Tetteroo

In 1922 richtte de eerste heer Tetteroo het bouwbedrijf op dat hij dezelfde familienaam gaf. De 2 kleinzonen van de inmiddels oudere opa Tetteroo kwamen later in het bedrijf om mee te helpen aan het voortbestaan.

1969

Overname Nico en Theodorus Tetteroo

In 1969 stopte de oude heer Tetteroo en hij werd opgevolgd door de 2 kleinzonen, de broers Nico en Theodorus Tetteroo.

1982

Splitsing bedrijf

Deze broers splitste in 1982 het bedrijf in Bouwbedrijf N. Tetteroo & Zn en T. Tetteroo Aanneming & Onderhoud, elk ging zijn eigen weg. De nakomelingen van N. Tetteroo hebben het bedrijf d.m.v. opvolging geen voortzetting kunnen geven.

2001

Overname J. van der Sloot

Hierdoor is het bedrijf in 2001 overgenomen door aandeelhouders o.l.v. medeaandeelhouder directeur Ir. J. van der Sloot. De ontwikkelingstak (projectontwikkeling) is in die tijd door Jan van der Sloot toegevoegd aan het bouwbedrijf. Het bedrijf Tetteroo was nu voor het eerst niet meer in handen van de familie Tetteroo.

2018

Overname C.C. Pronk

Per 1 januari 2018 heeft de heer Jan van der Sloot zijn aandelen van Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V. overgedragen aan de heer Chris Pronk. Met deze overdracht zijn de bedrijven NL Maakt Af (NLMA) B.V. en CEND Projecten B.V. toegevoegd aan Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V..