Over Tetteroo

Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. heeft een vaste groep van circa 50 medewerkers in dienst. Van persoon tot persoon hebben zij verstand van hun vak. De gemiddelde jaren van de dienstverbanden van ons personeel bewijzen dat Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. een prettige werkgever is. Voor klanten is er daardoor het voordeel dat u altijd met bekende en vertrouwde mensen te maken heeft.

U treft Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. voornamelijk in de randstad aan, maar ook in de provincies Brabant en Noord-Holland. Voor nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft eveneens ruime ervaring in grootschalige renovatie en uitbreiding van bestaande gebouwen. Vooral in de gezondheidszorg en scholenbouw hebben we zo veel projecten naar tevredenheid uitgevoerd.

Bekend zijn onze projecten waar we een combinatie van appartementen en een school hebben verwezenlijkt. Voor de opdrachtgever een buitengewoon financieel aantrekkelijk initiatief van ons bouwbedrijf. Projecten in onder andere Vleuten/De Meern, en Voorschoten zijn een overtuigend bewijs hiervan. De gebruikers zijn enthousiast, wij weten zeker dat u dat ook zult zijn.

Onze projecten in de gezondheidszorg zijn toonaangevend. Het Delta Psychiatrisch Ziekenhuis, het project Breede Vliet van Stichting De Waarden en DrieMaasStede van Argos Zorggroep zijn recente voorbeelden.

Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. ontwikkelt ook woningbouwprojecten. Zowel zelfstandig als in opdracht van beleggers, waaronder AM wonen, Bouwfonds en Achmea. Ook heeft Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling B.V. in het verleden diverse verbouwingen en nieuwbouw gepleegd in de Amsterdamse Dierentuin Artis. De nieuwe entree met de vernieuwde kassa's en het planetarium met het bekende koperen dak staan op onze naam. We bouwden ook de verblijven voor de nijlpaarden en de gorilla's en de apenrots.

Het bouw- en ontwikkelbedrijf wordt geleid door Chris Pronk. De directie handhaaft bewust de bekende naam van het bedrijf dat in januari 2011 haar 10-jarige voortzetting vierde. De vestigingsplaats Leidschendam, waar grondlegger Tetteroo zijn oorspronkelijk aannemingsbedrijf begon, blijft in ere.

Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling bv is zowel bij Woningborg als BouwNed ingeschreven. De keurmerken die deze organisaties hebben, betekenen dat Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling bv voldoet aan de eisen op het gebied van bouwen en alles wat daar bij komt kijken. Als Woningborg-aannemer voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Met het Milieu en Veiligheid wordt terdege rekening gehouden. Hiervoor is Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling BV V.C.A. gecertificeerd.