Manager Sales & Marketing

Wat wordt jouw uitdaging
Als manager Sales & Marketing ben je eindverantwoordelijk voor alle new business, relatiebeheer, onlinekanalen en klanttevredenheid van Tetteroo. Deze nieuwe functie is gecreëerd, zodat wij onze groei kunnen voortzetten en onze toekomstplannen worden gerealiseerd. Vanuit jouw visie op de markt, klantbehoeften en -gedrag inspireer je jouw team om met passende en vernieuwende proposities te komen die zowel de producten, service en diensten van Tetteroo vormgeven. Met de optimale inzet van de huidige en toekomstige on- en offline kanalen weet je maximale rendabele sales te creëren, nieuwe klanten aan te brengen en huidige te behouden. Je team zorgt voor de customer journey voor onze klanten. Samen met de directeur en andere MT-collega’s trek je de kar om de organisatiedoelstellingen van Tetteroo te behalen met een gemotiveerd team.

Wat ga je doen
Je werkt nauw samen met de directeur op het gebied van Sales & Marketing en Innovatie & R&D. Je trekt hierin met hem op, waarin hij de voorhoede neemt op het gebied van de verkoop en aanbestedingen en diverse bouw- en projectgerelateerde werken. Je onderhoudt nauw contact met onze partners, bewaakt een win-win situatie en bent continu op zoek naar verbetering van het Sales & Marketing proces. Kwaliteit leveren is een belangrijke waarde voor jou die je dan ook hanteert bij de implementatie van verbeteringen. Je adviseert klanten over producten en voert verkoopgesprekken. Je streeft een optimale samenwerking na tussen de divisie Sales & Marketing en de divisie Bouw & Ontwikkeling waarbij jij ook de haalbaarheid van mogelijke nieuwe producten toetst. Je bent verantwoordelijk voor contentstrategie en overige marketingactiviteiten, en combineert dit met de Salesstrategie en -activiteiten. Je bent extern gericht, volgt de trends en ontwikkelingen in de markt en zorgt ervoor dat de operatie binnen de afdelingen Sales & Marketing goed verloopt.

Wat omschrijft jou
▪ Je hebt een HBO-opleiding (bij voorkeur in de richting van commerciële economie aangevuld met marketing)
▪ Je hebt >10 jaar ervaring binnen de Sales, een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
▪ Leiding geven doe jij vanuit je commerciële drive met een menselijk gezicht
▪ Je kunt prima presteren onder druk en tegelijkertijd vriendelijk blijven
▪ Je bent een kei in het verbinden en blijft altijd vanuit klantperspectief denken
▪ Je hebt ervaring/affiniteit met online marketing en Google Analytics/Adwords
▪ Als zelfstarter en teamplayer werk je elke dag weer met een flinke dosis enthousiasme, weet je anderen te inspireren en sta je voor je collega’s klaar
▪ Doelen stellen én halen maakt je blij
▪ Je overtuigt en onderhandelt vanuit je attitude
▪ Je bent integer, hebt een no-nonsense mentaliteit en hebt strategisch inzicht
▪ En je bent woonachtig in de regio Zuid-Holland

Wat hebben wij je te bieden
▪ Een inspirerende werkomgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen
▪ Een splinternieuwe MT-functie met ruimte voor eigen invulling
▪ Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
▪ Auto van de zaak
▪ Mobiele telefoon
▪ Laptop
▪ 30 vakantie- en ATV-dagen
▪ Pensioenregeling
▪ Vrijdagmiddagborrels
▪ Een salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden dat bij je past


Sta jij te popelen om als Manager Sales & Marketing bij ons te starten, en wil jij werken in een dynamische omgeving? Reageer dan vóór de sluitingsdatum van 1 maart 2019 door een sollicitatiebrief met CV te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Sabrina van Beek. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sandhya Santoe via 088-2367600. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de werving- en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Het heeft tevens geen zin om te reageren als je de verplichting is opgelegd om te solliciteren.

Ga terug naar Werken Bij