We zijn altijd op zoek naar creatieve kopersbegeleiders!

Wij zijn Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling B.V.. Super ambitieus en wij bouwen al meer dan 90 jaar vanuit Den Haag aan nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woningbouw, utiliteitssector en waardevolle projecten in de gezondheidszorg. Wij zijn ontzettend sterk in de uitvoering en voorbereiding van transformatie- en herontwikkelingsprojecten. Onze prijskwaliteitsverhouding én onze 56 vakkundige medewerkers hebben ervoor gezorgd dat we tot nu toe meer dan 500 toonaangevende projecten op onze naam hebben staan, en dat maakt ons trots!

Voor meer informatie over deze vacature, neem contact op met Roland de Roo op 06 57 51 26 19 of stuur een email naar werkenbij@tetteroo.nl.

Functie:

Kopersbegeleider

Opleidingsniveau:

HBO / WO

Locatie:

 Den Haag, Zuid Holland

Kwaliteit & tevreden klanten

Dat zijn twee belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Daarom investeren wij voortdurend in mensen, materialen en innovaties, zodat wij de beste in ons vakgebied kunnen blijven. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten onwijs belangrijk.

Écht gelukkig zijn wij pas als onze klanten bij oplevering helemaal tevreden zijn over het totale eindresultaat!

Team & het beste resultaat

Samen de schouders eronder, op elkaar kunnen rekenen en gáán voor het beste resultaat. Zo werken wij graag.

Onze medewerkers bewijzen dat we prachtige resultaten kunnen bereiken. Dat voedt onze passie en ambitie, elke dag opnieuw. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft en dat je het maximale uit je medewerkers haalt als ze op de juiste plek zitten, daar doen wij dan ook graag ons best voor.

Is deze functie op je lijf geschreven?

Wij groeien, en dat is goed nieuws! Lijkt het je al wat? Ja? Mooi. Wij zijn regelmatig op zoek naar goede en eigenzinnige mensen die goed met hun handen én hoofd kunnen werken.

Mail je cv en motivatieVragen? Bel ons gerust!