De Linden Fase 02 | Rijswijk

De Linden Fase 02 | Rijswijk

zijaanzicht

De Zomerlinde

Kent u dat gevoel? U wilt het liefste wonen en slapen op de begane grond, wilt genieten van een heerlijke buitenruimte, maar wilt toch graag een compacte woning. In dit geval kunnen we zeggen; u zocht en heeft gevonden!

Deze eengezinswoning is een nieuw woonproduct in RijswijkBuiten dat volledig aan deze woonwensen voldoet. De woonkamer, keuken en sanitair vindt u allemaal terug op de begane grond. Maar op de eerste verdieping vindt u nog twee slaapkamers terug, zodat u nog steeds volop de ruimte heeft. Het bijzondere van deze woningen is de tuin. De patio verbindt de woonkamer aan de slaapkamer en is zo gesitueerd dat u op ieder moment van de dag kunt genieten van de zon!
Deze eengezinswoning is verdeeld in twee woningentypes. De indeling is gelijk, de grootte van de woning verschilt. U heeft de keuze uit 119 m2 of 139 m2.

De Hollandse Linde

De Hollandse Linde is een kleinschalig gebouw en is gelegen aan de Laan van ’t Haantje.

Op de begane grond vindt je hier een viertal 2-kamer woningen terug van 63 m2 met een heerlijke tuin gelegen op het Zuidoosten. Daarboven zijn een viertal maisonnettes gesitueerd met een woonoppervlakte van 95 m2 met natuurlijk een ruimt dakterras van maar liefst meer dan 23 m2, ook gelijk op het Zuidoosten met uitzicht op de verborgen parel van dit project, de prachtige binnentuin!

Heeft u belangstelling voor het project De Linden? Voor meer informatie kijk op www.wonenindelinden.nl  of neem contact op met onze kopers begeleiders via 070-3209212.

 

Specificaties

Type Woning: Eengezinswoningen & Boven/Benedenwoningen

Bouwfase

Bouwfase: In ontwikkeling  

bovenaanzicht

doorsnede

Interieur1

Interieur2

zijaanzicht

map